Νέα

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Σύμφωνα με τις διατάξεις της Συμφωνίας για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση (άρθρα 41 και 47 κλπ) καθώς και τις διατάξεις του Ενωσιακού Τελωνειακού Κώδικα αναφορικά με την επανεισαγωγή, προσωρινή εισαγωγή καθώς και αυτές που αφορούν τον ενωσιακό χαρακτήρα εμπορευμάτων και τα στοιχεία που τον αποδεικνύουν, όπως αναλυτικά έχετε ενημερωθεί από την υπηρεσία μας, σκάφη με σημαία ΗΒ τα οποία βρίσκονται ελλιμενισμένα ή έπλεαν σε ύδατα της ΕΕ, πριν την αποχώρηση του ΗΒ (1.1.2021), ανεξάρτητα που έχουν καταβάλει τους φόρους διατηρούν τον ενωσιακό τους χαρακτήρα για όσο χρόνο παραμένουν σε αυτά.

Είναι προφανές λοιπόν ότι για σκάφη που έχουν ενωσιακό χαρακτήρα δεν απαιτούνται τελωνειακές διατυπώσεις αφού κάτι τέτοιο θα αντίβαινε τις...

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

«All you want is Greece» είπε, ανακοινώνοντας το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης για το ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού το 2021, το οποίο τοποθετήθηκε χρονικά στις 14η Μαΐου. Η Ελλάδα είναι έτοιμη να ανοίξει, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα, χωρίς, ωστόσο, να έχει υιοθετηθεί επισήμως από την ΕΕ το πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει προτείνει η χώρα μας, ώστε οι πολίτες να ενθαρρυνθούν, όσοι έχουν εμβολιαστεί, να ταξιδέψουν.

Παράλληλα, μέχρι αυτή την ημερομηνία, περιμένουμε και το άνοιγμα της εστίασης, καθώς χωρίς εστιατόρια, καφέ και μπαρ, τουρισμός δεν εννοείται.

Σε απευθείας...

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Η Εταιρεία μας μπαίνει στην νέα εποχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, με την σύναψη ενός ειδικού τύπου ασφαλιστηρίου συμβολαίου προσαρμοσμένο στις υπηρεσίες ναυπήγησης, στάθμευσης και συντήρησης σκαφών.
Η κάλυψη παρέχεται από τον διεθνή ασφαλιστικό κολοσσό Generali σε συνεργασία με το εξειδικευμένο γραφείο Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης Farantouris Insurance & Financial Advisors.
Πλέον η καθέλκυση - ανέλκυση με το Travel - lift, η μεταφορά με τα τέσσερα υπερσύγχρονα trailer και η στάθμευση στις ειδικά κατασκευασμένες σχάρες είναι και ασφαλιστικά καλυμμένη, από τον κίνδυνο πτώσης και πυρκαγιάς.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το νέο μας website είναι on-line! Το νέο μας website έχει σχεδιαστεί τόσο για desktop όσο και για κινητές συσκευές παρέχοντας ευχρηστία στον επισκέπτη και εύκολη αναζήτηση της πληροφορίας. 

Πλοηγηθείτε στο www.bsg.com.gr, εξευρενήστε όλα τις υπηρεσίες μας και αφήστε μας το σχόλιό σας στο βιβλίο επισκεπτών!

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας, τα σχόλια και τις επισημάνσεις σας.